Straal uit hoe je van binnen bent en
voel je krachtig in je outfits!

Welkom! Ik ben Sarah en mijn hart gaat sneller kloppen van fashion, styling en werken met mensen. Ik ben niet alleen zelf veel bezig met fashion en styling, maar ik ondersteun ook graag anderen op dit gebied. Dit doe ik door middel van mijn persoonlijke style coaching trajectΒ en mijn online style search cursus waarin ik anderen inspireer en motiveer om een eigen kledingstijl te ontdekken die helemaal bij hen past. Een kledingstijl die een vertaling is van de eigen persoonlijkheid zodat de binnenkant met de buitenkant matcht. Met elkaar maken we een onvergetelijke ontdekkingsreis, zodat je niet langer elke ochtend hoeft te worstelen om de juiste kledingkeuze te maken en jij je iedere dag zelfverzekerd voelt in de kleding die je draagt. De mooiste outfits vis jij voortaan gemakkelijk en snel uit jouw garderobe! Voel je krachtig in jouw outfit en straal uit hoe je van binnen bent!

Vind je het spannend om te experimenteren met kleding en draag je daarom liever veilige items? Vind je het lastig om leuke combinaties te maken en slaat de twijfel dan toe? Puilt jouw garderobe uit, maar heb je geen idee wat je aan moet trekken? Of sluit jouw kledingstijl niet meer aan bij jouw persoonlijkheid? Voelt het alsof je niet goed kan laten zien wie je bent met de kleding die je draagt? Ik sta graag voor je klaar! Ik help jou bij het vinden van jouw persoonlijke kledingstijl, waardoor je vanuit meer vertrouwen het leven kunt beleven. Ook deel ik kennis over pasvormen, kleuren en silhouetten. Draag de items die goed voelen voor jou Γ©n die jou gelukkig maken!

Waarom kies je voor Sarah Rebecca Styling?

Waarom kies je voor Sarah Rebecca Styling?

 • Met veel passie, plezier, oprechte aandacht en betrokkenheid help ik je om jouw kledingstijl te ontdekken.
 • Mijn werkwijze is persoonlijk en afgestemd op jouw situatie. Ik hou graag rekening met wie jij bent en hoe jouw leven eruit ziet.
 • Ik beschik over jarenlange ervaring op het gebied van fashioninspiratie delen via YouTube (50K abonnees) en Instagram (30K volgers).
 • Mijn kennis over pasvormen, silhouetten en figuurtypen deel ik graag met jou!
 • Ik geef jou het vertrouwen en de hulpmiddelen om je belemmerende overtuigingen en de mening van anderen Γ©cht los te laten. Gun en ervaar zelf de rust en ruimte om te ontdekken welke kleding aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Door het ontdekken van een kledingstijl die perfect bij jou past, voel je je zelfverzekerd in je outfits en straal je dit ook uit. Jouw onzekerheid wordt verleden tijd en je weet precies hoe je je positieve punten kan benadrukken. Ontdek hoe je eindeloos kunt combineren, hoe je miskopen kunt voorkomen en welke pasvormen en kleuren jou complimenteren. Heb je er ook zoveel zin in? Wacht niet langer en straal uit waar jij voor staat. Bekijk mijn diensten en neem gerust contact met mij op via het contactformulier of contact@sarahrebecca.nl zodat we jouw persoonlijke situatie en vraagstuk(ken) kunnen bespreken. Durf te dragen waar jij voor staat, durf te investeren in jezelf en straal. You’re beautiful!

instagram

 • Gisteren echt een mega opruimsessie gedaan en mijn makeup stash zeker gehalveerd en nieuwe producten uitgezocht die nog geen plek hadden gekregen. Vrijdag komen vriendinnen weer gezellig neuzen tussen alle spulletjes en tussen de kleding die ik al eerder had uitgezocht, zo leuk vind ik dat! πŸ₯°
 • Find a way to hear what you want, recognize what is your dream and then put everything you have into that ❀️. Waar droom jij van?
 • Ik ben weer aan het opbouwen naar 3 video’s in de week πŸŽ‰! Durf nog niks standaard te beloven maar vandaag komt er in ieder geval een First Impressions Makeup Look online met de mooiste en fijnste producten πŸ˜πŸ’„!
 • Ik heb zo’n heerlijk productieve week! Denk dat het te maken heeft met het zonnetje en alle positieve reacties die binnen druppelen op mijn videocursus πŸ’•. Deze blouse met kettingprint en chain belt zijn trouwens twee van mijn favoriete aankopen van dit jaar. Ik draag ze beiden in zoveel verschillende lookjes, love it 😊.
 • HΓ© hoi, β€˜t is je schilder in een nu nog wit pakkie. Welke kamer mag ik bij jou van een kleurtje voorzien? πŸ”«πŸ‘©πŸΌβ€πŸŽ¨
 • Heel veel zin in vandaag πŸ™ŒπŸ» Ik begin met het filmen van een first impressions make-up look, ga dan verder met de opzet van de vierde video van mijn videocursus en aan de slag met het editen van mijn vlog voor morgen. Verder nog wat mails beantwoorden en facturen sturen en dan vanavond weer heerlijk sporten 😊. Hoe ziet jouw dag eruit?
 • Hello Monday! πŸŽ‰ Ik kijk enorm uit naar woensdag, dan heb ik een eerste afspraak met een nieuwe klant voor mijn Stylecoaching traject. Can’t wait om mooie resultaten te behalen samen ✨ Hoe ziet jullie week eruit? Waar kijk je naar uit of waar zie je misschien juist tegenop?
 • β€œIt’s so fluffy, I’m gonna die!” πŸ¦„ Volgens mij kon ik geen toepasselijker jasje aan hebben gisteren toen we spontaan besloten om Despicable Me 3 te kijken πŸ˜….
 • HΓ© hoi, het is je schilder in d’r overall πŸ™ŒπŸ» (P.S. Spierwitte kleding is echt niet voor mij gemaakt, na gisteren al een vlek van tomatensaus, lipstick en de onderkant van mijn schoenen erop πŸ˜‚πŸ‘Œ)
 • Getting Stronger everyday πŸ’ͺ Ik zit zo lekker in mijn vel en omdat ik ontzettend veel DM’s met vragen krijg, hierbij even een sport update. Voor de mensen die dit niet interessant vinden (of er zelfs pissig van worden πŸ€·β€β™€οΈ); skip dit verhaal gerust en no worries, dit wordt niet iets standaards in mijn feed 😘. β€’
Ik had een beetje een plateau bereikt met 2 x per week trainen dus ga nu sinds een tijdje 3 x per week. Merk echt dat mijn kracht met de week toeneemt en dat ik daar zoveel motivatie en energie voor terug krijg πŸŽ‰. Ik doe nu over het algemeen twee trainingen van 1,5 uur full body en één van 1 uur alleen onderlichaam. β€’
Krijg heel veel vragen hoe ik mijn buikspieren train en het antwoord daarop is dat ik aanleg heb voor gedefinieerde buikspieren, gedeeltelijk ook doordat het vet van mijn lichaam zich vooral aan mijn onderlichaam hecht. Voor mij zijn het vooral plank variaties die ik specifiek doe voor buikspieren/mijn core. Verder span ik ze in alle andere oefeningen die ik doe gewoon goed aan waardoor je ze continu een beetje meeneemt. Iedereen is zo anders, al zou je 1 op 1 overnemen wat ik doe dan betekent dat nog niet dat wij er hetzelfde uit gaan zien. Zo heb ik weer totaal geen aanleg voor gedefinieerde quads en zal ik niet snel strakke dijen krijgen & that’s fine πŸ€·β€β™€οΈ β€’
Mocht je nu denken: β€œleuk, zo’n shape update, maar ik wil zien wat je doet!” Af en toe film ik een stukje in de sportschool van mijn oefeningen, dat kan je zien in mijn vlogs. Ik ga proberen ook af en toe een oefening via insta story te delen en zal die dan pinnen in mijn highlights. Vind het vooral vaak awkward en lastig in een volle sportschool πŸ™Š. β€’
Ik houd mijn fijne gevoel even vast als ik zo richting de stad vertrek op zoek naar een bikini πŸ‘Œ! Want uiteraard, every body is a bikini body, maar het is toch net even leuker passen als je je lekker voelt in je lijf. πŸ‘™ Hebben jullie tips waar ik leuke bikini’s kan scoren? Ik wens jullie in ieder geval allemaal een fijne dag πŸ’•πŸ˜˜

@sarahrebeccanl

Blog

Oldtimer Kever & Photobooth

Al vrij snel na onze verloving hadden we alle belangrijke zaken voor onze bruiloft geregeld: de locatie, de jurk en het pak, de fotografe etc.

Oldtimer Kever & Photobooth

Al vrij snel na onze verloving hadden we alle belangrijke zaken voor onze bruiloft geregeld: de locatie, de jurk en het pak, de fotografe etc.

Oldtimer Kever & Photobooth

Al vrij snel na onze verloving hadden we alle belangrijke zaken voor onze bruiloft geregeld: de locatie, de jurk en het pak, de fotografe etc.

Sluit Menu